En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları kullanım düzına bakarak, rengine göre ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan örnek sınıflandırması kötüdaki gibidir

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen esaslamışsa hariçya, dışarıdan esaslamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-esrar kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen yapıda imal yazar, montaj ve onarım süreçlerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile mesuliyet kırmızııyoruz.

Yangın merdiveni yönetmeliği tembihnca merdivenlerin fen ve vesair özellikleriyle yanında konumlandırılması gereken bölgeler ortaya konmuşdolaşma.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına uygun etkili birinci sınıf ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Birfena firma ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve gönül emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Hem yeni strüktürlacak binalarda hem de bulunan binalardaki yangın bapsı ihtiyaçlarınızı istikbal etmek sinein itimat yangın baplarını tavsiye ederim.

Binalarda mukannen standartlarda makam alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan muhtevaeriye kolay girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedili bir durumda insanoğluın hoppa bir itmesi ile içeriden dışarıya çın açılmaktadır.

Bu anlamda yangın merdivenleri vahim anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de malik olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Yeni meydana getirilen konutlarda  bodrum katlar dahil 4 defaı geçmeyen konutlar, nazar boncuğu evler, ikiz evler ve aralık evler kadar konutlarda, yekta kullanıma hitap fail binalarda kaçış mesafesine bakılmaksızın olağan merdivenlerle sağlanabilmekte ve başka herhangi bir Yangın Çıkış Kapısı özellik aranmamaktadır.

Report this wiki page